Vacature Projectleider Achter de Voordeur

Vacature Projectleider Achter de Voordeur

Wij zoeken een Projectleider Achter de Voordeur om ervoor te zorgen dat de overstap op het warmtenet zo soepel mogelijk verloopt. Deze Projectleider ontzorgt eigenaren van woningen en gebouwen bij de overstap op het warmtenet. Wij zijn op zoek naar iemand met kennis van (installatie)techniek en energieoplossingen en die situaties goed kan inschatten, zowel technisch als sociaal. Iemand die een goed eerste beeld kan vormen van de bouwkundige staat van de woning met een hart voor verduurzaming èn voor mensen. De volledige vacaturetekst staat hier. Stuur uiterlijk zondag 6 november een e-mail met motivatie en CV naar info@lopec.nl.

Het aansluiten van een woning of gebouw op een warmtenet is maatwerk. De precieze werkzaamheden hangen af van de persoonlijke situatie. Als Projectleider Achter de Voordeur voer je keukentafelgesprekken en doe je woningopnames. Je bekijkt samen met de eigenaar en installateur hoe we een woning of gebouw het beste kunnen aansluiten.  Daarbij houd je rekening met bijvoorbeeld vloerverwarming en andere installaties.  Daarnaast controleer je de isolatiewaarde met de beschikbare software.  Ook ondersteun je bij de overstap naar elektrisch koken. Als het nodig is, schakel je op de juiste momenten de expertise in die nodig is om de aansluiting mogelijk te maken. Je werkt hiervoor in een speelveld met de gemeente, LOPEC en eigenaren.

LOPEC wil dat het dorp minder afhankelijk wordt van fossiele energie, in het bijzonder van gas.  Daarmee krijgen we onze energievoorziening meer in eigen hand. We helpen daarom ook bij energiebesparing en -adviezen.  Daarnaast zijn we betrokken bij de aanleg van een warmtenet in Loppersum.  Hierbij organiseert LOPEC de vertegenwoordiging van het bewonersbelang. Om ervoor te zorgen dat de overstap op het warmtenet zo soepel mogelijk verloopt, zoeken we een Projectleider Achter de Voordeur. De Projectleider Achter de Voordeur ontzorgt eigenaren van woningen en gebouwen bij de overstap op het warmtenet.

Stuur uiterlijk zondag 6 november een e-mail met motivatie en CV naar info@lopec.nl.

Meer informatie over het warmtenet

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *