Energie VanOns

De tarieven van onze eigen energiemaatschappij Energie VanOns zijn concurrerend en gemiddeld lager dan die van Essent, Nuon en Eneco. Op de website van Energie VanOns vindt u alle informatie. Een overstap is heel gemakkelijk geregeld. Energie VanOns kan scherpe tarieven hanteren, omdat er geen geld besteed wordt aan dure kantoren, vet betaalde directeuren of dure reclamecampagnes. Dat is maar goed ook, want Energie VanOns is van ons. Van alle energiecoöperaties in het noorden, dus ook van LOPEC. Een deel van de winst van Energie VanOns vloeit terug naar de coöperaties (afhankelijk van het aantal klanten). Hoe meer klanten bij Energie VanOns, des te meer LOPEC heeft te besteden voor duurzame doelen. Zoals de bijenwerkgroep in Loppersum, of ledlampen voor SC Loppersum. .

Maar wat voor LOPEC ook telt, is dat Energie VanOns volledig groen is. Alweer staat ze met een maximale score van een vette 10 bovenaan (op een gedeelde eerste plaats) in de jaarlijkse stroomranking. De Consumentenbond, Natuur & Milieu en Wise onderzoeken elk jaar de duurzaamheid van stroomleveranciers. Kijk, daar doen we het voor.

Hierbij de tariefvergelijking van augustus 2021. Voor particulier en zakelijk.

Consument

  • De inkoopprijzen zijn wederom flink gestegen, waardoor de verkooptarieven zijn gestegen.
  • Energie VanOns is gemiddeld duurder dan de grote drie (Vattenfall, Essent en Eneco). Dit komt doordat Eneco al langere tijd ver onder de marktprijs aanbiedt. Energie VanOns is wel goedkoper dan Vattenfall en Essent.
  • Energie VanOns is goedkoper dan de grootste concurrent VandeBron en Greenchoice.

MKB     

  • Energie VanOns heeft lagere tarieven dan concurrent Greenchoice.
  • De grote drie (Vattenfall, Essent en Eneco) hebben lagere tarieven, maar vragen wel een hogere vastrecht dan Energie VanOns.

Zernikelaan 17, 9747 AA, Groningen
T: 085 – 0160 111
communicatie@energievanons.org
https://energie.vanons.org