Denk mee over mobiliteit in onze gemeente!

Denk mee over mobiliteit in onze gemeente!

Wij vragen u mee te denken over mobiliteit in onze dorpen en kernen. Naast openbaar vervoer en eigen autobezit zijn er steeds meer alternatieven. Lopec, de Lopster EnergieCoöperatie, denkt na over een vervoersaanbod dat een goed alternatief moet bieden voor uw eigen vervoer en een aanvulling kan zijn op openbaar vervoer.

Als energiecoöperatie hebben we de Hanzehogeschool Groningen gevraagd de mening van bewoners te peilen over hun mobiliteit. Samen met de gemeente en andere energiecoöperaties zullen we de uitkomsten presenteren en gebruiken om flexibele, duurzame mobiliteit aan te bieden.

We zijn u zeer dankbaar als u de vragenlijst wilt invullen (kost circa 12 minuten tijd). Het is een persoonlijke vragenlijst die door meer mensen (met rijbewijs) in een huishouden kan worden ingevuld. Geef de link daarom gerust door aan uw huisgenoten. De verwerking is strikt anoniem. Invullen kan tot en met zaterdag 25 mei.

Heeft u vragen over de lijst, mail die dan naar: deelauto@ziggo.nl met in de onderwerpregel de vermelding “Vraag”.

Wilt u binnenkort proefrijden in een elektrisch aangedreven auto? Mail dan naar deelauto@ziggo.nl met vermelding van “proefrijden” in de onderwerpregel. Bij voldoende belangstelling organiseren we dan binnenkort een demonstratie elektrisch autorijden.

Met vriendelijke groet,
Bestuur Lopec/Buurkrachtteam Loppersum

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *